Bucharest ManHunt

Manhunt este o nouă emisiune care îl urmăreşte pe Joel Lambert, fost membru al trupelor de elită SEAL, într-o versiune extremă a jocului “de-a v-aţi ascunselea”. Având la dispoziţie doar ceea ce poate duce într-un rucsac, Joel se întrece cu membri ai celor mai prestigioase trupe militare de elită şi echipe de urmărire din lume, încercând să reziste 48 de ore fără a fi prins. Punând în prim-plan fiorul urmăririi, dar şi ingeniozitatea permanent alimentată de spaima fugarului de a nu fi prins, programul menține un nivel ridicat de adrenalină

Expert în misiuni de evadare şi fugă, Joel identifică şi folosește în favoarea sa punctele slabe ale fiecărei unităţi de elită. Însă misiunea lui este îngreunată pentru că el trebuie să facă față deshidratării, foamei şi forţelor naturii. 

Pe 28 februarie 2014, Joel Lambert a participat la un joc extrem: Bucharest ManHunt. Misiunea lui? Sa ajunga de la un punct A de start, cunoscut, la un punct B, necunoscut urmaritorilor sau, in maxim 3 ore, fara sa fie capturat.

In teren il urmaresc 3 echipe formate din membri ai fortelor speciale. Echipe sunt coordonate de jucatorii din online. Cateva mii de participanti decid pe baza informatiilor primite din teren actiunile pe care le desfasoara cele trei echipe.

Mai jos aveti promo-ul Bucharest ManHunt , o sa revin cu emisiunea completa .

 

Add a comment

HTML code is displayed as text and web addresses are automatically converted.

Add ping

Trackback URL : http://you.survivalmangalia.ro/index.php?trackback/41

Page top